top of page

ParkkiPaten vastuuvalvojat avasivat uuden kauden hyvinvoinnin merkeissä

ParkkiPaten vastuuvalvojat ovat niitä sankareita, joista ei lauleta lauluja. Kun tulee se hetki, että jonkun tarvitsee olla valmiina auttamaan vertaisiaan, vastuuvalvoja on paikalla häntä varten. Uuden tulokkaan kiperä kysymys ei pääse tätä henkilöä yllättämään, ja hän on aina valmiina olemaan muiden tukena. Tämän vuoksi on hyvä välillä pysähtyä, hengittää rauhassa ja keskittyä omaan hyvinvointiin.


Hyvinvointi on jokaiselle tärkeää niin työelämässä, kuin vapaa-ajallakin. Kyseinen aihe on oikeutetusti ollut pinnalla jo hyvän tovin. Otamme sen kunnia-asianamme, että meitä aidosti kiinnostaa vastaus, kun kysymme ”Miten menee?” tai ”Onhan kaikki hyvin?”. Joten kutsuimme vastuuvalvojien kauden avajaisiin Voimavarasi yhtiöstä asiantuntevan Life Coach Ramanda Anderssonin syventämään tietojamme tästä teemasta.


— Virkistyspäivässä oli iloinen tunnelma ja oli ilo nähdä, miten tiimiläiset kertoivat työhyvinvointia parantavista asioista. ParkkiPaten on hyvä jatkaa tästä eteenpäin, Andersson toteaa.


Virkistyspäivän tarkoituksena oli kasvattaa yhteishenkeä sekä kannustaa ja parantaa henkilöstön hyvinvointia. Henkilöstömme sai purkaa omia ajatuksiaan ryhmänä ja keskustella avoimesti asioista, joita he kokevat tarvitsevansa voidakseen vielä paremmin työpaikalla. Tämän kaiken ohella jokainen yksilö pystyi ottamaan joitain opittuja asioita mukaansa työajan ulkopuoliseen elämään ja hyödyntämään niitä siellä.


Yhdessä oleminen ja ryhmässä tekeminen on mukavaa vaihtelua varsinkin työnkuvaan, jossa ollaan normaalisti paljon itsekseen. Tällaiset tilaisuudet herättävätkin mielenkiintoa ja uusia tuntemuksia. Oman hyvinvoinnin ajattelu voi välillä jäädä ihan vahingossakin taka-alalle kaiken arjen kiireen ja maailmantapahtumien keskellä.


— Yhteishenki ja avoin kommunikaatio mahdollistaa vahvan ja loistavan tiimin, muistuttaa Andersson ja toteaa perään, toivon kaikkea hyvää ParkkiPaten vastuuvalvoja porukalle!


Me sanomme kiitos samoin! Nyt voi taas keskittyä pitämään itsensä lisäksi muista huolta.

Comments


SPATy-logo
isannointiliitto_palveluverkosto_iso_logo
avainlippu
ParkkiPate-Luotettava_kumppani-200x100
ParkkiPate_Oy_jasenyritys_2022
bottom of page