top of page
LK_cover.jpg

Liikekiinteistöjen pysäköinninvalvonta

Liikekiinteistöjen asiakaspaikkoja käyttävät usein pitkäaikaiseen pysäköintiin muut kuin liikkeiden asiakkaat. Jos asiakkaille ei ole riittävästi vapaita pysäköintipaikkoja, he menevät helposti muualle. Aktiivinen pysäköinninvalvonta tuo siis liikekiinteistön yrityksille lisää uusia asiakkaita.

ParkkiPate ratkaisee kiinteistöjen pysäköintiongelmat

ParkkiPaten valvomilla alueilla asiakas-, vieras- ja LE-paikat riittävät niitä tarvitseville, kun annettuja pysäköintiaikoja noudatetaan.

ParkkiPaten sopimuskumppanina pysäköinti kiinteistönne alueella tapahtuu aina sääntöjen mukaan. Asiakkaille ja vieraille varatut paikat vapautuvat oikeaan käyttöön ja pysäköinnin kestosta määrättyjä aikoja noudatetaan. Luvaton pysäköinti kiinteistön alueella loppuu.

Palvelujamme käytetään mm. kauppakeskuksissa, pysäköintiyhtiöissä, taloyhtiöissä ja suurissa yleisötapahtumissa.

Yleisimmät syyt pysäköinnin ongelmiin

  • pysäköintipaikkojen määrä ei kasva samassa suhteessa autojen määrän kanssa

  • useat autoilijat pysäköivät luvatta yksityisille alueille, hankkimatta alueella mahdollisesti tarvittavaa maksullista pysäköintilupaa

  • vieras- ja asiakaspaikkoja käytetään väärin, jopa pitkäaikaiseen pysäköintiin

  • pysäköintialueiden aikarajoituksia ei noudateta, eikä pysäköintikiekkoa käytetä

  • pelastusteitä ja piha-alueita käytetään luvattomaan pysäköintiin

  • LE-paikat ovat muiden kuin liikuntarajoitteisten käytössä

Helpompaa pysäköintiä

ParkkiPaten toiminnan tavoitteena on helppo ja ongelmaton pysäköinti kaikille autoilijoille. Toimintamme avulla LE-paikat pysyvät liikuntarajoitteisten käytössä, pelastustiet vapaina, asiointi vaivattomana ja asukaspysäköinti kunnossa. Koulutetut Pysäköinninvalvojamme kiertävät sopimusalueillamme säännöllisesti ja työskentelevät helposti tunnistettavissa ParkkiPate -työasuissa.

Kaapeli_kyltti.jpg

Kuka päättää pysäköinninvalvonnasta kiinteistön alueella?

Jokainen kiinteistön omistaja voi itse päättää omistamansa alueen pysäköinninvalvonnasta. Kiinteistöyhtiön osalta päätös pysäköinninvalvonnasta tehdään yleensä hallituksen kokouksessa. Halutessanne voitte pyytää ParkkiPaten edustajan paikalle kokoukseen tai pyytää tarjouksen palvelumme käyttöönotosta.

Pyydä tarjous

Täytä oheinen lomake ja myyntimme palaa asiaan mahdollisimman pian!

SPATy-logo
isannointiliitto_palveluverkosto_iso_logo
avainlippu
ParkkiPate-Luotettava_kumppani-200x100
ParkkiPate_Oy_jasenyritys_2022
bottom of page