top of page

Maksullinen pysäköinti

Valjasta käyttöön parkkipaikkojen ansaintapotentiaali

Aiheuttaako kiinteistöjen ylläpito sinulle mittavia kustannuksia?  Ovatko asiakaspysäköintiin varatut pysäköintipaikkanne jatkuvasti viereisten kiinteistöjen vierailijoiden ja muiden autoilijoiden käytössä?

Maksullinen pysäköinti on ratkaisusi, jos haluat saada tuloja pysäköinnistä ja varmistaa, että asiakkaillesi ja henkilökunnallesi riittää aina pysäköintipaikkoja. Muuttamalla alueesi maksulliseksi, saat katettua kiinteistönhuoltokustannukset ja rahaa jää mahdollisesti vielä muuhunkin käyttöön. Asiakkaamme ovat käyttäneet pysäköintituottojaan mm. palveluidensa kehittämiseen, piha-alueidensa kunnossapitoon, ja talvella lumen auraukseen.

1

Puomittomat halliratkaisut (kamera)

Maksullinen pysäköinti onnistuu kustannustehokkaasti puomittomissa ratkaisuissa helppojen ja luotettavien lippuautomaattien avulla. Vaihtoehtoisesti RFID:llä ja rekisterintunnistuksella saadaan sopimuspysäköinti hoidettua vaativissakin kohteissa. Valo-opasteilla helpotetaan pysäköintiä. Valo-opasteiden avulla toteutettu ratkaisu toimii kuten puomillinen poistaen kuitenkin esteen sisään ja ulosajossa tuoden vapautta liikkuvuuteen. Ratkaisu voidaan yhdistää lippuautomaatteihin ja sopimus pysäköintiin (RFID:llä ja Online pysäköintilupahallinnalla).

2

Online pysäköintilupahallinta / vuokraus

Online pysäköintilupa auttaa hallitsemaan vuokrapaikkoja ilman paperitöitä helpottaen ja nopeuttaen koko hallintaa. Se soveltuu täydellisesti kiinteistöjen vuokralaisten ja asukkaiden pysäköintipaikkojen vuokraukseen.

Palvelu poistaa työlään fyysisten lupalappujen käytön helpottaen samalla asiakkaidenne pysäköintiä. Palvelu mahdollistaa helpon ja nopean pysäköintioikeuksien myöntämisen ja peruuttamisen. Alueellenne ei jää enää lupia ”roikkumaan”, eikä lupia pystytä myöskään kopioimaan.

3

Pysäköintipaikkalaskurit (vapaat paikat)

Ei turhaa etsimistä vapaasta ruudusta, kun opasteilla löytyy vapaa paikka nopeasti. Paikkakohtainen laskenta ilmaisimilla ja selkeillä opasteilla nopeuttaa pysäköintipaikan etsimistä sekä vähentää polttoaineenkulutusta ja hiilijalanjälkeä. Laskureiden tieto saadaan välitettyä teiden varsille dynaamisilla opasteilla ohjaamaan liikennettä pysäköintialueelle jo kauempaakin tuoden asiakkaat palveluiden luokse. Äänitoiminnolla varustetut paikkakohtaiset laskurit mahdollistavat suoramarkkinoinnin ja opastuksen pysäköijälle.

Palvelun konkreettiset hyödyt:

Cityparkki-logo_iso.png
on ParkkiPaten aputoiminimi

jonka alla operoimme maksullisia kohteitamme

Pyydä tarjous

Täytä oheinen lomake ja myyntimme palaa asiaan mahdollisimman pian!

SPATy-logo
isannointiliitto_palveluverkosto_iso_logo
avainlippu
ParkkiPate-Luotettava_kumppani-200x100
ParkkiPate_Oy_jasenyritys_2022
bottom of page