top of page

ParkkiPate mukana tukemassa tulevaisuuden kiekkosankareita

Urheilu on nuoren kehityksen kannalta tärkeää. Sen avulla voi löytää paljon kavereita, luoda hyvän peruskunnon sekä kasvaa menestyksen ja vastoinkäymisten kautta.

Monipuolinen harjoittelu on tiimityötä. Valmennuksen pitää ottaa huomioon jokainen joukkueen jäsen yksilönä ja muovata heistä toimiva yhtenäinen kokonaisuus. Moni valmentajan lausuma viisaus voi jäädä nuoren urheilijan mieleen loppuelämäksikin.

Mutta valmennus ei ole ainoa, kuka vaikuttaa nuoren harrastamiseen. Ystävät ja kotiväki ovat myös isossa roolissa. Vanhemmat ruokkivat, kustantavat, kuskaavat ja kannustavat ehdottomasti. Motivaation ylläpito, asenne ja uteliaisuus lajia kohtaan opitaan usein jo kotona. Ystävät tuellaan ja kannustuksellaan vaikuttavat omalta osaltaan myös niihin.


Urheilu tuo turvaa ja pysyvyyttä nuoren arkeen. Vaikka koulusta löytyisi draamaa tai omassa lähipiirissä olisi muutoksia, niin treenit ovat silti tiettyinä päivinä tiettyyn aikaan. Suomesta löytyy huikeita junioreita, joiden kanssa työskentelyyn käytetään suuret määrät aikaa ja muita resursseja.

Haluamme omalta osaltamme olla mukana nuorten urheilijoiden kehityksessä. Siksi olemmekin mukana tukemassa Jokerit 12 -joukkueen toimintaa. Tämä energinen joukko tulevia huippulupauksia tulee varmasti menestymään!

Comments


SPATy-logo
isannointiliitto_palveluverkosto_iso_logo
avainlippu
ParkkiPate-Luotettava_kumppani-200x100
ParkkiPate_Oy_jasenyritys_2022
bottom of page