top of page

Myyntipäällikkö

Jyväskylä, Kuopio

Työsuhde

Kokoaikainen

Katajanokka_edited.jpg

Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Haluat saavuttaa tuloksia ja onnistumisen tunteita? Et pelkää kehittymistä ja haluat haastaa itseäsi? Jos tunnistat itseäsi näistä väittämistä, saatat olla uusi myyntipäällikkömme!


Haemme ParkkiPatelle liikekiinteistöjen myyntipäällikköä Jyväskylän ja Kuopion alueelle. Työssäsi autat asiakkaita ratkaisemaan pysäköintiin liittyviä haasteita tarjoamalla asiakkaan tarpeisiin sopivia pysäköintiratkaisuja ja tuottoja tarjoavia pysäköintipalveluita. Asiakaskuntasi koostuu pääosin isännöitsijöistä ja liikekeskuksien omistajista. Potentiaalista asiakaskuntaa ovat liike- ja kauppakeskukset, urheilukeskukset ja muut yrityskiinteistöt. Myyntipäällikön pohjapalkka on 2500 € jonka nousemisella vain taivas on rajana omasta tuloksesta riippuen..


Myyntipäällikkönä pääset etsimään potentiaalisia asiakkuuksia ja tekemään uusasiakashankintaa. Saat käynnistää asiakassuhteet ja huolehtia niiden ylläpidosta. Työskennellessäsi osana myyntitiimiä pääset nauttimaan osaavan ja pätevän porukan tuesta samalla, kun vastaat itsenäisesti oman myyntialueesi myynnistä ja kehittämisestä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kiinnostusta ja intohimoa myyntiä ja uusasiakashankintaa kohtaan

  • Halua kehittyä ja kykyä haastamaan itseään, sekä vertaisiaan onnistumisiin

  • Aitoa halua päästä ratkaisemaan asiakkaiden haasteita ja ylittämään heidän odotuksiansa laadukkaiden palveluiden avulla

  • Aikaisempi kokemus myyntitehtävistä ja/tai uusasiakashankinnasta katsotaan eduksi, mutta työ sopii myös sinulle, joka olet vasta levittämässä siipiäsi B2B myynnin uralla


Entä mitä tarjoamme sinulle?

  • Mahdollisuuden organisoida oman työpäiväsi

  • Voit hyödyntää asiakaskäynneillä yrityksen autoa tai saada mahdollisuuden työsuhdeautoon

  • Perusteellisen perehdytyksen

  • Energisen ja menestyksekkään tiimin täyden tuen

  • Työhön tarvittavan laitteiston ja toimitilan

ParkkiPate Oy

ParkkiPate on valtakunnallisesti toimiva pysäköintiratkaisujen tuottaja, jonka palveluun kuuluvat maksullisen pysäköinnin operointi sekä yksityinen pysäköinninvalvonta. Yrityksen asiakkaina on kasvava joukko mm. hotelleja, sairaaloita, kauppakeskuksia ja liikekiinteistöjä. ParkkiPate on pysäköintialan suurin työllistäjä Suomessa, jonka palveluksessa työskentelee yli 130 pysäköintialan ammattilaista. Konsernin liikevaihto oli 2022 päättyneellä tilikaudella 13 miljoonaa euroa.

bottom of page