top of page
LK_cover.jpg

Parkeringsövervakning för affärsfastigheter

Kundplatser i affärsfastigheter används ofta för långtidsparkering av andra än butikskunder. Om det inte finns tillräckligt med lediga parkeringsplatser för kunderna går de lätt någon annanstans. Aktiv parkeringsövervakning ger därför fler nya kunder till  affärsfastigheter.

ParkkiPate löser fastigheternas parkeringsproblem

Inom områden som ParkkiPate övervakar finns det tillräckligt med kund- och gästparkeringsplatser och parkeringsplatser för rörelsehindrade, om givna parkeringstider följs.

 

Som avtalspartner med ParkkiPate kommer parkeringen på er fastighets område alltid att ske enligt reglerna. Platser reserverade för kunder och besökare är lediga för rätt bruk, och de fastställda parkeringstiderna iakttas. Otillåten parkering på fastighetens område upphör.

 

Våra tjänster används bl.a. i köpcentrum, parkeringsbolag, husbolag och vid stora publikevenemang.

De vanligaste orsakerna till parkeringsproblem

  • antalet parkeringsplatser växer inte i samma takt som mängden bilar

  • flera bilister parkerar utan tillstånd på privata områden, utan att skaffa eventuella avgiftsbelagda parkeringstillstånd som behövs för området

  • gäst- och kundplatser används fel, till och med för långtidsparkering

  • parkeringsområdenas tidsbegränsningar iakttas inte, och parkeringsskivan används inte

  • räddningsvägar och gårdsområden används för otillåten parkering

  • parkeringsplatser för rörelsehindrade används av personer utan tillstånd

Lättare parkering

Målet med ParkkiPates verksamhet är att bjuda på lätt och problemfri parkering för alla bilister. Genom vår verksamhet förblir platserna för rörelsehindrade lediga åt de som de är avsedda för, räddningsvägarna hålls öppna, att uträtta sina affärer är problemfritt, och kundparkeringen är i skick. Våra utbildade Parkeringsövervakare patrullerar regelbundet våra avtalsområden, och är klädda i våra lättigenkännliga ParkkiPate-arbetskläder.

Kaapeli_kyltti.jpg

Vem beslutar om parkeringsövervakningen på fastighetens område?

Varje fastighetsägare kan själv besluta om parkeringsövervakningen inom det område de äger. För ett fastighetsbolags del fattas beslutet om parkeringsövervakningen i allmänhet vid styrelsemötet. Om ni vill kan ni bjuda in en representant från ParkkiPate till mötet, eller be om en offert för ibruktagandet av våra tjänster.

Gör en förfrågan

Fyll i bifogat formulär så vår försäljning återkommer till dig så snart som möjligt!

SPATy-logo
isannointiliitto_palveluverkosto_iso_logo
avainlippu
ParkkiPate-Luotettava_kumppani-200x100
ParkkiPate_Oy_jasenyritys_2022
bottom of page