top of page

Avgiftsbelagd parkering

ParkkiPate bjuder fastighets- och markägare möjligheten att arrangera avgiftsbelagd parkering på sitt område genom biljettautomater eller mobilbetalning. För att arrangera avgiftsbelagds parkering gör ParkkiPate en kartläggning av området, och ger fastigheten ett förslag om en verksamhetsmodell jämte kostnadsberäkning. ParkkiPate ser till att alla nödvändiga biljettautomater, skyltar och vägvisare monteras på fastighetens område, samt ansvarar för parkeringsövervakningen på området.

1

Bomlös hall-lösning (kamera)

Avgiftsbelagd parkering fungerar kostnadseffektivt i bomlösa lösningar genom lätta och tillförlitliga biljettautomater. Alternativt kan man sköta avtalsparkeringen även på mer krävande platser med RFID och registernummer. Parkeringen underlättas med hjälp av ljusskyltar. En lösning som verkställts genom ljusskyltar fungera liksom en bomlösning, dock utan hindret vid in- och utfarten, vilket tillåter friare rörelse. Lösningen kan kombineras med biljettautomater och avtalsparkering (RFID och Online-parkeringstillståndshantering).

2

Online-parkeringstillståndshantering / hyrning

Ett online-parkeringstillstånd hjälper till att hantera hyrplatser utan pappersarbete, vilket gör administrationen av det hela lättare och snabbare. Den lämpar sig perfekt för uthyrning av parkeringsplatser åt fastighetens hyresgäster och invånare.

 

Tjänsten ersätter den arbetsdryga manuella tillståndslappen, vilket samtidigt gör parkeringen lättare för era kunder. Tjänsten gör det möjligt att enkelt och snabbt bevilja och annullera parkeringsrättigheter. Inga tillstånd för ert område blir kvar ”och hänga”, och man kan inte heller kopiera tillstånd.

3

Parkeringsplatsräknare (lediga platser)

Inget onödigt letande efter en ledig ruta, då skyltarna snabbt leder dig till en ledig plats. Genom att räkna antalet lediga platser med detektorer och sätta upp klara skyltar med informationen blir det snabbare att hitta en parkeringsplats, som också minskar på bensinförbrukningen och kolfotavtrycket. Informationen från räknarna kan skickas till dynamiska skyltar placerade längs vägarna, som styr trafiken till parkeringsområdet från längre bort, vilket lockar kunder till tjänsterna. Platsspecifika räknare utrustade med audiofunktioner möjliggör direktmarknadsföring och vägledning åt parkerare.

Konkreta fördelar med tjänsten:

Cityparkki logo
hör till ParkkiPate-koncernen

under vilka avgiftsbelagda parkeringslösningarna genomförs.

Kamerapohjainen pysäköinninvalvonta

Gör en förfrågan

Fyll i bifogat formulär så vår försäljning återkommer till dig så snart som möjligt!

SPATy-logo
isannointiliitto_palveluverkosto_iso_logo
avainlippu
ParkkiPate-Luotettava_kumppani-200x100
ParkkiPate_Oy_jasenyritys_2022
bottom of page