top of page

Om oss

ParkkiPate är en nationellt verksam producent av parkeringslösningar. Till våra kunder hör en växande grupp av bl.a. hotell, sjukhus, köpcentrum och affärsfastigheter. Vi har sedan 2010 levererat helhetslösningar för parkering till våra kunder runtom Finland.

Vi har nöjet att kunna betjänar er med vår branschutbildade och yrkeskunniga personal på ungefär 170 anställda. Koncernens omsättning under räkenskapsåret som slutade 2023 var 14,4 miljoner euro.

Våra parkeringslösningar använder alltid den senaste teknologin

Till vår produktfamilj hör bland annat parkeringsbiljettautomater, laddningspunkter för elbilar, avtalshantering för parkeringstillstånd, bomlösa kamerabaserade lösningar samt parkeringsområden med bom.

Vi erbjuder ett produktivt partnerskap

Vi letar efter nya områden som kan hyras ut eller förvaltas som parkeringsplatser. Vi kan enkelt och utan risk göra ert markområde lönsamt.

Myllypuron_jäähalli2.jpg

Värden

Ansvarstagande

Vi tar vårt ansvar ekonomiskt, socialt och miljömåssigt. Vi ser alltid till att det vi lovat sköts, och att alla våra förpliktelser slutförs. Vi tar miljöärenden på allvar - våra parkeringsövervakare kör Toyota Hybrid -lågemissionsbilar.

Innovation

Tack vare vår egen IT-grupp är vi alltid steget före branschen trender. Vi producerar och utvecklar ständigt våra tjänster och system för våra kunder. Vi tror att det här kommer att garantera ett hållbart samarbete, nu och i framtiden.

Positivitet

Vi är positiva i alla situationer, både på kontoret och ute på fältet. Vi försöker lösa även de mest utmanande situationer vänligt och med god anda. Det är lätt att känna igen oss på våra leenden och finslipade serviceanda.

Auto_auringonlasku.jpg

Ett stort företags resurser, hjärtat i ett litet företag

Genom att trycka på hjärtat kan du lära känna vårt samhälle

Vi tillhör i Föreningen för finska parkeringsoperatörer (Suomalaisten pysäköintialan toimijoiden yhdistys SPATY)

Vi tillhör i Föreningen för finska parkeringsoperatörer (SPATY) SPATY är paraplyorganisationen för finskägda parkeringsoperatörer. Syftet med föreningen är att öka medvetenheten om sektorns positiva sociala effekter och att främja skapandet av gemensamma verksamhetsmodeller för sektorn. SPATY anordnar utbildningar för sina medlemmar och strävar aktivt efter att främja samarbetet mellan sina företagsmedlemmar. Föreningen arbetar också i ett aktivt samspel med media och riksdag.

Föreningen grundades för att det inte finns någon organisation inom parkeringsbranschen som främjar och kontrollerar finskägda operatörers intressen och synpunkter. SPATY-medlemmar fungerar som operatörer av betalparkering, men framför allt producerar de högkvalitativa övervakningstjänster för flera tusen kundsajter. SPATY är Finlands största paraplyorganisation för den privata parkeringssektorn.

Syftet med föreningen är att öka förståelsen för branschens positiva sociala effekter, samt förbättra branschens offentliga anseende genom att öka branschens transparens och tillföra tydliga verksamhetsmodeller till branschen.

SPATY-logo_transparent.webp
SPATy-logo
isannointiliitto_palveluverkosto_iso_logo
avainlippu
ParkkiPate-Luotettava_kumppani-200x100
ParkkiPate_Oy_jasenyritys_2022
bottom of page